May 14, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along


Create your own banner at mybannermaker.com!

aku jumpa blog chegu ni tadi masa jalan2 kat group..
then, aku pun tertarik dan menarik akan segmen chegu ini...
korang jom lah join segmen chegu along ni..
tekan sini cantek + macho 
Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along

last but not least, chegu ni arah kan aku untuk paksa 3 orang blogger join segmen chegu..haha...bukan paksa...ajak korang lah..jemput join segmen chegu yaww...
takpa chegu..saya menurut perintah aje chegu...akan ku laksanakan arahan itu chegu...
tudiaaaa blogger yang saya jemput untuk join segmen Chegu Along...

nadia farhana '93
FARIE FARAWAY
Ahlan wa sahlan

k bai...
terima kasih !
assalamualaikum !

6 Putih-Hitam:

farie faraway said...

terima kasih sebab tagkan farie . :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Fz27 said...

kempen tukar DP FB free palestine http://paliez.blogspot.com/2012/05/wa-ai-ni-palestine.html

please la tukar fibox or busuk box memudahkan BW

anna said...

bw sini.. :) dari segmen yg sama http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

MawardiYunus said...

salam ziarah, dari segmen yang sama :)

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

jia creatifelt said...

Salam kenal dari segmen sama  Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along