May 14, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera



aku tengah berdukacita pada waktu ketika ini..
namun aku gagah untuk join segmen ini..terima kasih blogger...

korang nak join !
meh la sini !

Segmen : Follower Pilihan Aisyah Humaira'

aku nak bebel banyak2 pun tak terjalan jari nih...
spoill mood hari ni..
sobs...sobs...sobs...
sabar separuh daripada iman..
pakat join lah segmen ni !
belum ada tarikh mati lagi nih !
come on guys !
k bai..assalamualaikum !

12 Putih-Hitam:

✿ Nani ツღ said...

Haii Nani dtg dr segmen yg sama....

Jom dtg blog Nani :))

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

aisyah humaira' said...

sorry lambat blogwalking :)
assignment perlukan belaian lebih..hik3..

terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

jia creatifelt said...

Salam kenal=) dari segmen yg sama
Segmen : Follower Pilihan Niera

Fara Chew said...

dr segmen yg sama...

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis said...

salam.. singgah BW sini dari segmen yang sama.jom singgh blog sy.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama

jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

kekapas berceloteh said...

done folow 487

kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

rAIHan said...

dr segmen yg sama..bw sini..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

cik yuyu said...

Salam.. yuyu dari segmen yang same..
done follow u.. follow me back k..

http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme ^^
da lme follow sini
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html