May 15, 2012

Random Giveaway by Aira Amir and Miss Chunji



ok ! pagi ! pagi ! jam hampir ke detik 3 pagi aku masih berjalan jalan bersama GA yang mantap mantap..harap ada hati bagi saya menang ya blogger sekalian..haha...
GA ni sempoi...aku sayang GA ni wey..aku la ni lebih gila GA daripada SEGMEN..haha..nampak tak mata duitan aku..haha...wink wink wink~~~~..$$$$$$$........
ok GA ni ada dua orang ja sponsor...diorang ni BFF kot..haha..pandai2 ja aku nih..hehe..
korang jom lah join GA ni banyak hadiah diorang sediakan..best nih...syiok aku bila tengok hadiah hati makin gila gila nak join GA depa nih...haha...$$$$$$...

klik sini kalu nak join..
RANDOM GIVEAWAY BY AIRA AMIR AND MISS CHUNJI

mangsa tag kali ni comel comel belaka..jom pakat join mai...
http://dilolastory.blogspot.com/
http://mandysukamenaip.blogspot.com/
http://skyofloveya.blogspot.com/
http://seharumlavendermanja.blogspot.com/
http://wawa-wonderworld.blogspot.com/

F U L L S T O P !
malam ni dah bapa GA daaa.....huhu..
harap ada peluang...
bagi lah hadiah besday saya nih 30.05 ni yawww...

hidup kadang senang 
hidup kadang susah
harap harap menang
kalau kalah pipi basah

haha...saja seronok2 ja..ok...
assalamualaikum !

3 Putih-Hitam:

NurFadhilah said...

terima kasih byk2^^
belog yg comey yg kamu ada :)
maaf lmbt balas ^^"

Aira Amir 姶良 said...

Terima kasih join Giveaway saya...
Name list dah keluar jom blogwalking...
Jangan lupa keputusannya jam 8:00 malam nanti...
http://airaamir.blogspot.com/2012/05/senarai-nama-peserta-random-giveaway-by.html

Aira Amir 姶良 said...

Awak macam mana nak buat music player macam awak?
warna-warni comel... :D