April 07, 2012

Segmen : SINGGAH BW BY WAN NASHRUL






who is wan nashrul ??
cer click nama dia yang berwarna nih  wan nashrul
aku pun tak kenal...haha...xde la dia nih si macho yang anjurkan segmen singgah nih...
aku pun tak tahu dah dengan diri aku nih..
adakah aku nih kena virus apa2..
batak follower ke gila follower ke apa ke...
HAHAHAHAHA...
sebab ni dah second segmen aku gatai tangan nak join..
dulu2 tak penah puns..

wahai reader entri ini sila lah klik link di bawah jika ingin join bersama2 segmen ini..
untuk mengetahui syarat-syarat nya klik link di bawah...

Segmen : SINGGAH BW BY WAH NASHRUL

CLOSING DATE : 30 APRIL 2012
adeh kena tag pulok...
siapakah mereka yang di tag....

 budak coklat  
 mok cik kesayangan aka kawan 

syukron_sekian_waslam

4 Putih-Hitam:

Yumida said...

slmat bersegmen sis

follower ke 206

faeza eighteverlens said...

haiii..hehe same laa sy pon terkene virus nk join contest2 nie sume..Hai slm kenal :)

missyifa94 said...

yeahh ! kita bersama2 join segmen..hehe..
tengs awok !

missyifa94 said...

hye...hehe....yeahh..salam kenalan...:)