April 08, 2012

Segmen : Meningkat Readers dan Followers Di Blog Anda



ok...no more talk..
aku nak join segmen lagi..
ok..fine...segmen yang ketujuh...
walaupun jari aku mengatakn cukup2 lah..
tapi hati aku mengatakan tidak..
yeahhhaa....gila segmen...muahaha..
hope dpt menambah kenalan+follower+readers...
ukhuwah itu indah...

Photobucket
  
korang nampak banner tu..yes ni banner segmen ketujuh yang aku nak join pagi buta ni...
orait...segmen ni di adakan oleh Uncha...

Segmen : Meningkat Readers dan Followers Di Blog Anda

CLOSING DATE : 9 APRIL 2012

banyak benefits dia jika korang join nih..
apa2 pun untuk join n tahu syarat2 nya sila lah klik link di atas tu ea..
ok...
F U L L S T O P !

syukron_waslam

7 Putih-Hitam:

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/2nd-random-giveaway-by-rochellesecret.html
tag awk

mOon EyEzS said...

wOw...dah lama tak jOin segmen or cOntest yang dulunya menjdi kegilaan mOon...

btw...SALAM ZIARAH ... tQ jemput mOon ke blOg yg sangat nice ni ...

^_^

♥ Miss Hearty ♥ said...

done follow you dear :)

follow me back k <3

http://heartylolipop.blogspot.com/

lyana kamal said...

bw sni. tag you
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalkingfollow-by-hajar.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Momo said...

hit you back dear...;) sukatykupown.blogspot.com

Firdaus Mohd said...

dari segmen yang sama, maaf segmen nih dah lama.. saya baru singgah blog kamu..


http://firdauszmohd.blogspot.com
singgah laa blog saya kalau rajin.. :)